Gizmo

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Partnerji

Poleg prevodov za večje naročnike smo še posebej ponosni na naše dolgoročno sodelovanje in dober odnos z našimi partnerji:


 

S podjetjem Team Trade d.o.o. sodelujemo na področju prevodov za različne naprave in opremo: aparate in materiale za porušitvene in neporušitvene preiskave (NDT) ter analizo materialov, opremo, pribor in potrošni material za raznovrstno industrijo, aparate in pribor za detekcijo mamil in eksploziva, optične pripomočke, RTG opremo. Vzpostavili smo že obširno podatkovno zbirko terminologije in prevodov. 


Domov

S podjetjem AKSIT d.o.o. sodelujemo na področju prevodov in lektoriranja pisem in člankov s področja poslovne analitike, marketinga, analize poslovnih sistemov in projektnega vodenj. V letu 2010 smo sodelovali pri izdaji knjige Poslovni pristopi prihodnosti, ki bo v kratkem izšla tudi v angleščini.


SSB Solution Logo

Podjetje SSB Solution je mednarodno podjetje, ki se je specializiralo predvsem za prevajanje jezikov s področja vzodne Evrope in Balkana. Smo njihovi uradni zastopniki za prevajanje v slovenščino. Sodelujemo pri lokalizaciji programske opreme, prevajanju navodil za medicinske pripomočke ter delovne in industrijske stroje.